Marknadskoordinator sökes

11 december, 2019

Vi söker ny marknadskoordinator, heltidstjänst, tillsättning omgående, Göteborg – Mölndal.

Arbetsuppgifter

Planera och skapa samtligt marknadsmaterial.

Fotografera och redigera bilder.

Hantera och uppdatera prisfiler samt produktdata.

Hantera reklamationer.

 

Kvalifikationer

Du är en kreativ, initiativtagande och service-minded person. Du behöver ha kunskap att hantera adobe-programmen; Photoshop, InDesign och Excel. Du behärskar svenska väl och engelska i tal och skrift. Krav: B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll i årets utvecklingsföretag, där du har möjlighet att forma och ta stort initiativ i dina egna arbetsuppgifter. Eget kontor och en härlig arbetsmiljö.

Om Scan interlight

Scan Interlight har funnits i över 20 år och beläget i Mölndal, Göteborg. Med vårt stora utbud erbjuder vi belysningslösningar för alla typer av miljöer.

Vår personal har mångårig erfarenhet och erbjuder våra kunder bästa möjliga service i form av belysningsförslag, projektering samt provbelysning.

Vi distribuerar våra produkter genom Sveriges och Norges alla elgrossister, detta medför stor tillgänglighet och snabba leveranser av våra produkter.

Vår vision är att kunna tillfredsställa alla kunder på bästa sätt genom att leverera kvalitativa produkter samt effektiva belysningslösningar till rätt pris.

Kontakt

Mats Johansson

+46 70-493 00 94

mats.johansson@scaninterlight.se