– vårt mål är att Ni som kund ska få bra belysning till rätt pris!

Scan Interlight har funnits i över 25 år och beläget i Mölndal, Göteborg. Med vårt stora utbud erbjuder vi belysningslösningar för alla typer av miljöer.

Vår personal har mångårig erfarenhet och erbjuder våra kunder bästa möjliga service i form av belysningsförslag, projektering samt provbelysning.

Vi distribuerar våra produkter genom Sveriges och Norges alla elgrossister, detta medför stor tillgänglighet och snabba leveranser av våra produkter.

Vår vision är att kunna tillfredsställa alla kunder på bästa sätt genom att leverera kvalitativa produkter samt effektiva belysningslösningar till rätt pris.

Performance in Lighting, PIL koncernen, är vår huvudleverantör från Italien. Sedan Scan Interlight grundades har vi haft ett nära samarbete med PIL koncernen.

Deras affärsidé mäter sig med vår och därför har PIL koncernen alltid varit ett självklart val för oss. Produkterna tillverkas med hög kvalitét där även det tekniska och estetiska samverkar. Därmed erbjuder vi ett sortiment för alla typer av ändamål.

Kvalitet & Miljö

Vi är måna om miljön och vi ser till att vårt sortiment uppfyller viktiga miljökrav.

Vi arbetar med leverantörer som utvecklar och anpassar produkterna utifrån ett miljöperspektiv med bästa möjliga kvalitét samt verkningsgrad.

Vår logistikavdelning arbetar för att finna bästa möjliga transportalternativ ur ett miljöperspektiv gällande in och ut leveranser från vårt lager i Mölndal.

Materialet som används vid produktion är av hög kvalité och innehåller inte några farliga ämnen. Framtagning av olika material samt produktionsteknik har utvecklats utifrån de europeiska direktiven 2002/95/CE RoHS.

Armaturerna är återvinningsbara till 100 %, dess konstruktion gör det enkelt att ta isär armaturen och sortera komponenter efter förbrukning.

Vi erbjuder kostnadsfri projektering för bästa möjliga belysningslösning utifrån dina behov.

Aktuellt